Balatonudvaritól Bükfürdőig… és onnan Floridába

Horvath Joe sikert sikerre halmozott a 2021-es szezonban. Joe úgy véli, sikerei kulcsa, hogy a saját játékával törődik. A legnehezebb pillanatok pedig azok, amikor olyan helyzetekben is meg kell próbálni kontrollálni a mozdulatokat és megőrizni a nyugalmat, amikor rosszra fordulnak a dolgok. Joe évének emlékezetes pillanataiból szedtünk össze egy csokorra valót.

 

Amikor a pályán vagyok, arra figyelek, hogy ne csináljak nagy baklövést, abban reménykedve, hogy bölcs döntéseimet az eredményeim is tükrözik majd – nyilatkozta a Race to Zala Springs ötödik fordulójának megnyerése után. – Amikor ráhangolódom a pályára, képes vagyok arra, hogy nyugodt lelkiállapotban végigjátsszam a szakaszokat, egyiket a másik után. A mentális fókusz nagyon fontos szerepet játszik ebben a sportban. Arra törekszem, hogy a saját játékomra összpontosítsak és ne a többi golfozóra figyeljek, hiszen az ő teljesítményüket nem tudom befolyásolni. Csakis a saját játékom felett van hatalmam, és ha hibázom, tanulok belőle, és már megyek is tovább a következő szakaszra...

 

A teljes cikket elolvashatja a Hungarian Golf Kincses Kalendáriumban. Rendelje meg most jubileumi kiadványunkat, az alábbi linken és garantáltan kézhez veheti az ünnepi időszakban! 

MEGRENDELEM A KINCSES KALENDÁRIUMOT!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés