Még a föld is megremegett

 

 

Folytatódott a Komplex Product Kupa a törökországi Belekben, és a legutóbbi helyzetjelentésünk óta igencsak mozgalmas időszakot tudhatnak maguk mögött a versenyzők. Az időjárás a hét közepén átalakíotta a programot, de volt földrengés is, emellett persze a főszerepet még mindig a golf játssza. Dibusz László beszámolója.

 

Szerdán az idő meglehetősen rosszra fordult, így ezt a versenynapot gyakorlónappá nyilvánították. Csütörtökön és pénteken folytatódott az egyéni verseny, amely alapján kialakultak a döntő párosításai. Az utolsó versenynapon match playben dőlt el, hogy az 5 kategóriában ki nyeri a Komplex Product Kupát. Dibusz László egy meglepetés-tehetséget is kiemelt, a 12 éves Hahn Árpád tanítvány, Palya Vince személyében, aki szintén ott lehetett a fináléban.

 

Dibusz László elmondása szerint mindenki jól van, és jól érzi magát; a pálya és a tengerparti környezet gyönyörű élményt nyújtanak. Egyik hajnalban azonban Dibusz szörnyű robajra riadt. Az ágya remegett, és olyan hangot hallott, mintha egy sugárhajtású gép rapült volna el közvetlenül a szálloda fölött. Kiderült, hogy a robaj forrása egy földrengés, amely két hullámban jelentkezett a hajnali órákban. Pánikhelyzet nem alakult ki, és azt leszámítva, hogy néhány golfbag csörömpölve a padlón végezte, sem kár nem keletkezett, sem pedig személyi sérülés nem történt. A csapat tagjai izgatottan mesélték másnap egymás között az élményeket, állítólag azon a vidéken előfordul az ilyesmi többször is.


Úgy fogtuk fel, hogy még ez is a program része volt” – mesélte nevetve Dibusz László.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés