Sony Open: a finálé előtt

A Kapalua-ban megrendezett Sentry Tournamnet of Champions után a PGA Tour maradt Hawaiin, a helyszín ezúttal Honolulu. Bár az előző hétvégi „legek” versenye után a Sony Openen visszafogottabb produkciókat láthat a publikum, az élen nagyon szoros csata várható. Egy biztos pontja van eddig a versenynek, Russell Henley, aki stabilan tartja az első helyet.

 

A 32 éves amerikai két erős nap (62, 63), után kissé visszaesett szombaton, ezúttal 67-et ment. Henley érdekes köröket produkál, hiszen kezdésnek rögtön hibátan -8-cal köszönt be, majd jött egy 2 bogey-val és 2 eagle-lel tarkított -7, a harmadik napon pedig -3, két bogey-val és öt birdie-vel. Az előnye két ütés, meglátjuk mire lesz elég mindez a zárófordulóban.

 

Henley-t a japán Hideki Matsuyama követi, aki szombati -7-es teljesítményével a kínai Li-t váltotta a második pozícióban. A harmadik helyen négy játékos osztozik, a japántól szintén két ütés távolságra, ők a kanadai Adam Svensson, az ír Seamus Power, az amerikai Matt Kuchar és a már említett kínai Haotong Li.

A Sony Open vásárnap ér véget.

 

Kép forrása: golf.com


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés