Hétvégi körkép

A Forest Hills Golf & Country Clubban megrendezett, szombati Golfiesta Tour forduló mellett, vasárnap a Highland Social Golf Tour WALLIS MOTOR versenyén próbálkozhattak a bátor jelentkezők nem akármilyen különdíjért, hiszen hole-in-one-nal autót is nyerhettek.

 

HUAWEI - Golfiesta Tour II.

Szombaton Zircen a Huawei Golfiesta Tour II. fordulója várta a játékosokat (az előző forduló eredménye ide kattintva olvasható). A negyven fölötti létszámmal elrajtoló, tizennyolc szakaszos versenyt fölényesen nyerte Zhang Zuo Chen, aki +5-öt ment a stroke számítás szerint, közte egy birdie-vel. Az utána következő Mike Wynn +11-gyel teljesítette a játéknapot.

ÖSSZES EREDMÉNY

 

WALLIS MOTOR – SSANGYONG – HIGHLAND GOLFVERSENY

A kiírás szerint a Highland Társasági Versenysorozat WALLIS MOTOR – SSANGYONG fordulójában SsangYong Korando Premium autót nyerhet az a játékos, aki a 9. szakaszon „hole in one" ütéssel a lyukba juttatja a golflabdát. Ez azonban ezúttal sem sikerült egyetlen játékosnak sem. A kilenc szakaszos verseny szép számú, nyolcvan feletti mezőnyt tudhatott magáénak, akik közül a legjobb eredményt a senior Gratzl Ferenc érte el.

ÖSSZES EREDMÉNY


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés