„Alázatra tanított a pálya”

A Magyar Kupa résztvevője, Briglovics Gábor a háromnapos verseny élményeit osztotta meg velünk.

 

Mit tartogatott számodra Bükfürdő?

Csodálatos átalakuláson esett át a büki pálya, gyönyörű lett, és remek állapotban várta a Kupa játékosait! Az egyetlen észrevételem, hogy a fairway-eket rövidebbre is nyírhatták volna, hogy jobban guruljon a labda, illetve – talán a frissen hullott csapadék miatt - a greeneket egy kicsit lassúnak találtam. A kettes szakasz különösen trükkös volt, valóságos hullámvasút, aminek köszönhetően a labda gyakran megállt a lejtőn.

 

Ha újra játszhatnád a három versenynapot, mi az, amit most másképp csinálnál?

Sajnos három puttot is elrontottam, ami részben a greenek sebességének, részben a saját figyelmetlenségemnek tudható be. Úgy tűnt, a Birdland pályáján nemrég új elütő-kiosztás történt, ezúttal egy kb. húsz méterrel előrébb fekvő elütőről indultunk.  Nagy drive-olásra azonban csak négy szakaszon volt lehetőség, az összes többin más taktikával kellett előrukkolnunk.

 

Mire tanított téged a büki pálya?

Azt hiszem, akkor fogalmazok pontosan, ha azt mondom, alázatot és kitartást tanultam a hétvégi torna során. Birdland rendkívül technikás, korábban még soha nem játszottam rajta igazán jó score-t, így egy picit tartottam a versenytől. Azonban a gyakorlónap során sikerült összeszednem a bátorságomat és a Magyar Kupán már remekül ütöttem a labdát!    

 

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés