Hegyen-völgyön gurul a labda

Szerdán kezdetét vette a Párizs környéki Versailles-ban a 39. Senior Team Championship & Cup. A kategóriánként 21-21 csapatot felvonultató mezőny tagja természetesen Magyarország is. Az első kört követően a Dr. Horváth Péter vezette bruttó csapat (Championship) 14., míg a Hideg János által irányított nettó (Cup) a 11. helyen áll.

 

Bruttó csapatunkban a kapitány, Dr. Horváth Péter diktálta az iramot: 79-es score-ral a teljes mezőnyben 41., míg a magyar csapatban a legjobb eredményt érte el. A bruttó csapat, amelyet a kapitány mellett Ralph Müller, Koller György, Dr. Bohács Zsolt, Baldauf László, Horvath Joseph alkotja, jelenleg Szlovákia mögött három ütés különbséggel a 14. helyet foglalja el, az élmezőnyt Svédország, Hollandia és Olaszország válogatottjai alkotják.

 

A bruttó csapat tagja, Baldauf László így nyilatkozott a nap végén:

Nagyon jó az idő és nagyon meleg van, harminc fok fölött. A pálya gyönyörű, a locsolás szabályozása miatt kicsit ki van égve, ami leginkább a kiszáradt fairwayeken látszik meg. A pályának La Vallée a neve, ami Völgyet jelent, és valóban hegyek között, völgyek között zakatolunk. Nagyon oda kell figyelni, nehogy a labda besodródjon az erdőbe. Fizikailag igénybe vesz, cserébe nem hosszú, még a par 5-ös szakaszok sem. A többiek egybehangzó véleménye szerint is jól megjátszható a pálya, de okosan kell játszani. Már csak azért is, mert tele van bunkerrel, különösen a par 3-asoknál a greenek környékét védték meg velük.

 

A nettó csapatban is a kapitány Hideg János brillírozott az első napon, a mezőnyben egyénileg a 13. helyen zárt. Vezetésével a Bernhardt Tibor, Nagy István, Dr. Takács János, Malatyinszki Tamás, Vuong Hoang Huyen összetételű válogatott a 11. helyről várja a csütörtöki folytatást. Nettóban a hazai francia válogatott vezet, Portugália és Spanyolország előtt.

 

Kép: plus.assgf.org


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés