Újabb junior az RTZS élén

 

Negyedik fordulójához érkezett a Race to Zala Springs sorozat szombaton Zalacsányban, a versenyt a junior korosztály játékosa, Szani Mátyás nyerte meg.

 

Továbbra is a junior játékosokról szól az idei Race to Zala Springs sorozat: Bertényi Bence, Nagy Ármin és Zala-Kovács Péter után újabb tizennyolc év alatti játékos iratkozott fel a 2022-es kiírás győzteseinek listájára. A U18-as Szani Mátyás 80-as eredménnyel tudott nyerni, megelőzve a 83-at ütő Lengyel Armandot és a 84-gyel kettős együttállásban záró Kocsis Rékát és a harmadik fordulót megnyerő, U14es korosztályt erősítő Zala-Kovács Pétert.

 

Felnőtt férfi nettó kategóriát a Zala Springs játékosa, Németh Kristóf nyerte, míg Melczer Csaba és Kudich Zsolt a második és harmadik helyet szerezte meg.

 

A nettó női mezőnyben Nguyen Thi Kim Oanh, Sásdi Erdősi Diána és Balis Katalin sorrend alakult ki, a szenioroknál Bankó Pál vitte haza a legjobbnak járó díjat, a juniorok között a Zala Springs U14-es junior játékosát, Jackson Victoria Larát díjazták az első helyen.

 

ÖSSZES EREDMÉNY

A 2022-es kiírás korábbi versenyei: I., II., III.

 

A Race to Zala Springs sorozat most hosszabb szünetet tart, hogy október 22-én visszatérjen az ötödik és egyben zárókörrel.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés