Csányi Olivér nagy formában kezdett Tatán

Csányi Olivér -3-at játszott az Old Lake Golf Clubban pénteken, a 11. Nyílt Magyar Match Play bajnokság stroke play fordulójában. Mínusszal nyitott az osztrák Maximilian Klaus és a szlovák Lukas Zustak is, a nők mezőnyében pedig a szintén osztrák Julia Buchgeher és Jaczkovics Emma voltak az első nap legjobbjai.

 

Negyvenkét játékos állt elütőhöz az idei tornán, melynek első felvonásában 2020 bajnoka pazar játékkal kezdte meg a háromnapos menetelést: bogeymentes napot zárt, három birdie-vel, amellyel a stroke play élén végzett. Lukas Zustak Csányihoz hasonlóan -2-vel fordult, és végig par-ral menetelt, az utolsó szakaszon azonban bogey-val zárta le napját, így a szintén -1-et játszót, osztrák Maximilian Klaussal osztozkodott a második helyen. Tőlük egy ütésre Ifj. Sárközi Richárd even par-t játszott a negyedik helyen.

 

A nők versenyében Julia Buchgeher és Jaczkovics Emma bizonyult a legjobbnak, +4-gyel a T5. helyet szerezték meg a stroke play körben, Berkenyei Daniella két ütéssel követte őket.

 

A pénteken kialakult erősorrend alapján, a match play alsó és felső táblájának párosításai 9.00 órakor kezdenek.

 

Forrás: hungolf.hu

Fotó: TÁTRAI BÉLA / GOLF Magyar


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés