2023 a mi évünk lesz!

 

Ismét együtt a társaság, jön egy újabb szezon a szenior női válogatott életében! Batta Krisztina csapatkapitányt a január végi összetartás részleteiről, a jövőbeli távlatokról kérdeztük.

 

Hogy sikerült 2023 első válogatott edzése?

A szenior női válogatott hivatalosan is elindította az új szezont! Az idei első edzésen a tizenkét főből hét játékos, valamint edzőnk és golfoktatónk, Tóbiás Zsolt jelent meg a St. Lőrinc Golf Clubban, aki már négy éve odaadóan, óriási felkészültséggel segíti a hölgyek szakmai fejlődését. Mire kimentünk gyakorolni, a nap is kisütött, ezért a zord január ellenére kellemes idő várt bennünket. Golfozás közben aztán mégis havazni kezdett, ami izgalmas kihívás elé állította csapatunkat, ez azonban nem feltétlenül baj. Ismét egy remek hangulatú, tanulságos edzésen vettünk tehát részt, amelyen nagyon sok új dolgot tapasztaltunk, ugyanakkor az elmúlt években szerzett tudásunkat is felfrissítettük. A két órán át tartó edzést követően - a mostoha időjárás ellenére - közös megegyezéssel birtokba vettük a pályát, amit én megnyugvással és széles mosollyal vettem tudomásul.

 

Milyen esélyekkel indul a válogatott a szezon nagy versenyein?

Ahogy mondani szokták, teher alatt nő a pálma. Aki nehéz körülmények között is megállja a helyet, az büszkélkedhet igazán jó eredménnyel. A csapat szinte újjászületett, kiváló formában van; a hölgyek lelkesedését, profizmussal teli hozzáállását mi sem bizonyítja jobban, hogy még a fagy és a hó sem tántoríthatta el őket a játéktól. A korábbi egészségügyi gondjaim is megoldódtak, olyan érzés, mintha visszakaptam volna az életemet. Rendkívül optimistán és magabiztosan várom az idei szezont. Biztosra veszem, hogy 2023 a mi évünk lesz, egyre ügyesebbek, egyre felkészültebbek leszünk!  

 

20230201_batta.jpg

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés