Magyar márka is szerepelt a New York-i divathéten

Magyar márka is szerepelt a New York-i divathéten

Bemutatkozott a New York-i Fashion Weeken a magyar divattervező, Sándor Szandra márkája, a Nanushka. Az esemény teltházas volt.

A New York-i divathéten először mutatkozott be a Nanushka, és közel háromszáz ember tekintette meg a magyar márka legújabb, 2018-as őszi-téli kollekcióját. A brand közleménye szerint a divatipar krémje láthatta így Sándor Szandra ruháit, többek között az amerikai Vogue magazin szerkesztői, Lisa Aiken, a Net-a-Porter fashion directora és Flossie Saunders a londoni Times divatszerkesztője is ott voltak az eseményen.

©

A 2018-as őszi-téli kollekciót a keleti és nyugati kultúrák találkozása ihlette. A Távol-Kelet kultúráját a szatén, selyem, a vegán bőr anyagok, a piros színek és a gyöngyök idézik meg, míg a pöttyös minták inkább Párizst és a Belle Époque hatását, a farmer anyagok és a stilizált A-vonalak a nyugati kultúrát juttathatják az eszünkbe. A Golden Arrow névre keresztelt kollekció részét képezik a krokodilbőr hatású vegán bőr kezeslábasok és övtáskák is, a közlemény szerint ezekhez ihletet a posztszovjet berlini klubkultúrából merített a Nanushka.

©

A Nanushka 2016-ban állt újra növekedési pályára, amikor a GB & Partners által kezelt EXIM Növekedési Magántőkealap befektetőként csatlakozott a magyar márkához. A nem auditált adatok szerint egy év alatt közel 2,5-szeresére nőtt a cég árbevétele, megközelítve a 770 millió forintot. Cikkünket a Nanushka jövőbeni terveiről erre találja.

 

 
©
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook