Megváltozik a Facebook Messenger, mutatjuk az új verziót

Megváltozik a Facebook Messenger, mutatjuk az új verziót

A korábbiaknál egyszerűbb, áttekinthetőbb felületre vált a Facebook üzenetküldője. A Messenger frissített külleme néhányaknál már aktiválódott. Mutatjuk az újdonságokat.

Még a májusi F8 fejlesztői konferencián jelentette be a Facebook, hogy egyszerűsíti az üzenetküldője felületét, hogy a Messenger tényleg a kapcsolattartásról szóljon. Akkor az új kinézet debütálásával kapcsolatban még csak lehetséges időpontot sem osztott meg Mark Zuckerberg, ám most eljött az idő: a napokban többeknél megjelent az új interfész.

Az első és legfontosabb változás, hogy egységesített felületről van szó, azaz eltűntek a beállítható színek, helyüket pedig átvette a fekete-fehér alapú megjelenés. Szintén a mostani frissítés része a programablak alján található sáv egyszerűsítése. Az első ikon a beérkezett és elküldött üzenetekhez, a középső az elérhető ismerősökhöz visz, míg a harmadik az úgynevezett Felfedezés fül. Itt kiemelet tartalmakra, népszerű vállalkozásokra lehet keresni, de ugyanitt találhatók az ismerősök játékfelkérései is.

©

Az Android Police emlékeztet, még egy funkció várható, az fehér felületet feketére cserélő, szemkímélő éjjeli mód.

Aki még ennél is egyszerűbb – és nem mellesleg gyorsabb – programot szeretne használni, töltse le a Facebook Messenger akkumulátort is kímélő hivatalos verzióját. Amelybe ráadásul tavasszal ingyen telefonálós funkció is került.

hvg.hu

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook