Halloween 2018: izgalmas játékot talál ma a Google főoldalán, ismerőseivel is játszhat

Halloween 2018: izgalmas játékot talál ma a Google főoldalán, ismerőseivel is játszhat

Egy komplett csapatjátékot rejt a Google kereső mai, különleges logója. Halloween alkalmából játszhat együtt másokkal, akár ismerőseivel, munkatársaival is.

Az ősi kelta hagyományokból kialakult ünnep mára világszerte elterjedt. Az október 31. éjszakáján tartott esemény előtt egy nappal a Google már letette az asztalra saját meglepetését: keresője történetének első többek által is játszható játékát.

A játékmenet egyszerű: egy zöld vagy lila színű szellemmel kell elkapnia a kék szellemlángokból minél többet. De vigyázzon, ha már több lángot begyűjtött, azok a szellemfigura fölött sorakoznak majd, és ha egy ellentétes színű szellem megérinti „a kígyó farkát”, akkor ön elveszti a lángokat. Ez természetesen fordítva is működik.

A cél az, hogy minél több ilyen szellemlángot bevigyen a bázisra a rendelkezésre álló 2 percnyi idő alatt. A bázis helyét mindig egy halvány fehér nyíl jelzi, amely intenzívebbé válik, ha már sok láng összegyűlt, és nagyon illene őket bevinni a központi gyűjtőbe.

Egy-egy menethez alapvetően idegeneket sorsol össze a Google a világ minden tájáról. De a „Játék kezdeményezése” gombra kattintva bárki létrehozhat egy „szobát”, melyhez kap egy linket, és azt használva hívhatja be ismerőseit.

hvg.hu

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook