Laikusnak, szakembernek?

Laikusnak, szakembernek?

Az alábbiakban Dr. Gunda András, a TF gyógytestnevelés szakvezető tanárának gondolatait olvashatják Tánczos Zoltán A fitnesz és személyi edzés alapjai c. könyvéről.

Az alábbiakban Dr. Gunda András, a TF gyógytestnevelés szakvezető tanárának gondolatait olvashatják Tánczos Zoltán A fitnesz és személyi edzés alapjai c. könyvéről.

 

„Tánczos Zoltán: A fitnesz és személyi edzés alapjai című, a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar (TF) számára készített tankönyvi anyaga napjaink izgalmas témakörét érinti.
A gyógytestnevelés a teljes megújulása felé halad a „mindent szabad, ami nem árt” elvnek megfelelően. Egyre inkább közvetíti a teljes testkulturális paletta által kínált lehetőségeket. Ebbe a sorba illeszkedik, ugyanakkor újdonság erejével is hat szerző összefoglaló és egyben úttörő munkája.

Az izomcsoportok célzott fejlesztése a sportban, de a gyógyászatban, így a gyógytestnevelésben is az egyik legfontosabb követelmény.

Ebben a tankönyvben bárki, akár laikusról, akár szakemberről is legyen szó, remekül tud tájékozódni. Az egyes kondicionáló gépek sajátosságait könnyű megérteni, azok felhasználhatósága, alkalmazási területei egyértelműek, a mozgásterápia szolgálatába állítva, pedig jelentősen emelkedik várhatóan azok köre, akik ilyen, vagy ehhez hasonló gépek segítségével kívánják egészségüket helyreállítani.

 

Nagyszerű ábrák, fotók segítségével megkönnyíti szerző a tájékozódást, azonnal lehet érteni az egyes eszközök működésének és hatásainak lényegét. A könyv logikus felépítésű, arányosan szerkesztett, világos, áttekinthető, élvezetes írásmű.”

A könyv megrendelhető:

Gabbiano Print Nyomda és Kiadó Kft.

Cím: 1135 Budapest, Reitter Ferenc u. 8/b.

Tel.: (06-1) 236-0393; 293-0394

Web: www.gabbiano.hu

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook