Barátság, jótékonyság, golf

Barátság, jótékonyság, golf

Rotary Club Budapest-Duna idén, június 30-án ismét a tatai Old Lake Golf Clubban szervezi lassan már hagyományosnak nevezhető jótékonysági golfversenyét, az ipolytölgyesi Szent Erzsébet Otthon hátrányos helyzetű gyermekei javára. Az idén 6. születésnapját ünneplő karitatív célú eseményt, annak idején Kolozsvári Róbert álmodta meg, és azóta is az ő aktív közreműködésével rendezik meg évről évre.

A tatai Old Lake Golf Club örömmel ad helyszínt idén is az eseménynek – számolt be lapunknak dr. Bábos Réka, aki ő maga is szívén viseli az Otthonban lakók sorsát.

„Nagyon örülök, hogy már 6. alkalommal rendezzük meg az eseményt. Mindig öröm látni a gyerekeket, hogy milyen felszabadultak itt nálunk, és persze ismét kitettek magukért. Az Otthon lakói nagyon szép, kerámiakupákat készítettek, amelyeket a golfverseny legjobbjai kapnak. Egyszerűen gyönyörűek!”– nyilatkozta lapunknak a klub igazgatónője.

A korábbiakhoz hasonlóan idén is stableford verseny formában zajlik a játék, ahol az abszolút első helyezettet, illetve 5 kategóriában a nettó legjobb három játékost  díjazzák. Emellett természetesen nem maradhatnak el a golfozók által kedvelt „Nearest to the Pin” (8-as szakasz) és Longest Drive (15-ös szakasz) versenyek sem. A Rotary Verseny bruttó győztese pedig vándorserleget kap, amelyre a neve is felkerül!

Az idei év újdonsága a sorsolás! Az eredményhirdetés során a résztvevők között gazdára talál egy hétvége  két főre az Old Lake Golf Hotelben, gyertyafényes vacsorával, amelyet a október végén, a Vajnóczki Gábor Emlékverseny és a Férfi Nap döntőjének idején használhatnak fel a szerencsések.

Külön öröm, hogy az ipolytölgyesi Szent Erzsébet Otthon néhány lakója (15-20 fő), gondozóikkal együtt kilátogatnak a tatai pályára és akár csak az elmúl években, lehetőségük lesz kipróbálni a golfot.

 

Nevezési határidőjúnius 29. (péntek) 14:00 óra! ( Versenykiírás ITT)

 

Telefon: (+36)-34-587-620, 06-30-74-72-703 (Club recepció)

Email:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook