Virág a hcp ellen

Virág a hcp ellen

Sándor Virág, a válogatott öttusázóból lett golfozó néhány éven belül a magyar golftársadalom egyik legaktívabb tagjává lépett elő, és évről évre lépdel felfelé azon a bizonyos ranglétrán. Szinte nincs olyan hazai verseny, ahol ne indulna. Buzgóságából adódóan nem csodálkozhatunk azon, hogy ezúttal egy nemzetközi megmérettetésen próbálja ki magát. A holnap induló Cseh Mid-Am Golf Bajnokságon áll az elütőre egyetlen magyar női indulóként.

„Nagyon szeretem a stroke játékformában rendezett többnapos versenyeket, mivel mentálisan és fizikálisan is igazi erőpróba elé állítja a versenyzőket. Attól függetlenül, hogy az én hcp-m a legmagasabb nem ijedek meg. Sosem riadtam vissza a kihívásoktól, sőt mindig kerestem azokat. Ez egy egészen új helyzet lesz, hiszen egy erős mezőnyben, idegen környezetben kell bizonyítanom, ráadásul úgy, hogy az én hcp-m a legmagasabb – mondta ambiciózusan, majd hozzátette:

„Nincs semmi elvárás! Csak élvezni szeretném, hogy itt vagyok ezen a gyönyörű helyen. Szeretnék magamhoz képest jól játszani. A pálya nagyon jó állapotú, taktikás és a greenek nagyon gyorsak. Kíváncsian várom, mit tartogat számomra a verseny!”– nyilatkozta lapunknak Sándor Virág, aki összekötötte a kellemeset a hasznossal, ugyanis családjával körbejárták a hangulatos utcáiról, semmihez sem fogható látképéről híres Prágát.

EREDMÉNYEKET, NEVEZETTEKET ITT olvashatJák! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook