Tovább terjeszkedik Székesfehérváron a Corvinus

Tovább terjeszkedik Székesfehérváron a Corvinus

Az induláshoz képest megháromszorozódott a jelentkezők száma a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) székesfehérvári képzésein.

Háromszor annyian jelölték be első helyen a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) székesfehérvári képzéseit, mint 2016 februárjában, amikor a fehérvári campusra először lehetett jelentkezni – hangoztatta a felsőoktatásért felelős államtitkár Székesfehérváron.

Az intézményben azért helyeztek el időkapszulát, mert megkezdődött a campus újabb székesfehérvári épületének kialakítása: a korábbi laktanyaépületet több mint 1,5 milliárd forintból újítják fel. Palkovics László emlékeztetett arra, hogy a városvezetés évekkel ezelőtt a helyi felsőoktatás fejlesztését kérte tőle, mert a fehérvári fiatalok elmentek más városokba tanulni és nem tértek vissza dolgozni. Szerencsés egybeesésnek nevezte, hogy az egyetem vezetősége akkoriban egy Budapesten kívüli helyszínen próbált meg képzést létrehozni, így "a brandet elhozták" Székesfehérvárra.   Mára az induláskori, kevésnek tűnő hallgatói létszám megháromszorozódott, és jellemzően olyan duális képzések érhetők el, amelyek a fővárosban nem.

MTI 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

 

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook