Bíztató kezdés Finnországban

Bíztató kezdés Finnországban

Szerdán elkezdődött a XXXVII. ESGA Szenior Golfbajnokság és Kupa Finnországban. A bruttó értékelésű Bajnokságnak az Aulanko Golf Club, míg a nettó csapatok részére alapított Kupának a Tawast Golf ad otthont. Mindkét csapatunk derekasan küzdött. A nemzetek értékelése során a 4 legjobb egyéni eredményt veszik számításba. Dietrich Tamás a MSGT Elnöke elégedetten értékelte az első napot.

 

„Azt tudtunk előre, hogy a bruttó csapat egyre erősebb, így nem sok ütéssel vannak lemaradva egy szebb helyezéstől. Benne van a csapatban, hogy átlag 8, 10 plusszal játsszon, ami megadná az esélyt a 12. helyhez. Azzal pedig megfeleznénk a tavalyi pozíciónkat. Jelenleg együttállásban a 15. helyen állunk a szlovákokkal. Nagyon bízom bennük!

Bruttó EREDMÉNYEK ITT!

 

A nettó versengésben a finnek kiemelkednek a mezőnyből. Ez nem annyira meglepő, hiszen a hazai csapatnak mindig van némi előnye az ellenfelekkel szemben. A második helyezett angoloktól csak 6 ütéssel vagyunk lemaradva, ami - mint tudjuk - elhanyagolható, hiszen 6-10 ütést szó nélkül be lehet hozni, de el is lehet veszíteni. A harmadik helytől csupán egy ütéssel maradunk el, de a vetélytársaink ott vannak a nyomunkban, a különbségek elhanyagolhatók. Ez is azt bizonyítja, hogy az utolsó pillanatig küzdeni kell és küzdeni is fogunk.

Nettó EREDMÉNYEK ITT!

 

Emellett az Elnökök Tornája (Eredmény ITT) és a Női verseny (Eredmény ITT) – Kovácsné Földesi Katalin és Susan Sweeny képviseli magyar színeket - is zajlott, amely nagyon jó hangulatban telt.” – nyilatkozta lapunknak a magyar küldöttség vezetője, Dietrich Tamás. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

 

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook