Abszolút telt ház lesz Dibuszéknál!

Abszolút telt ház lesz Dibuszéknál!

Új helyszín, módosított program, még több izgalom

Már csak néhány nap és kezdetét veszi Dibusz Laci nagy népszerűségnek örvendő törökországi versenye, a 11. Komplex Product és Geotech Golf Kupa, amelyhez az előző évekhez hasonlóan neves szponzorok és értékes nyeremények társulnak. A bőröndök lassan megtelnek, és a résztvevők a hétvégén útra kelnek Antalyaba.

 „Nagyon komoly csapat állt össze idén a törökországi kupára, amely minden eddiginél izgalmasabbnak és látványosabbnak ígérkezik, köszönhetően többek között az 50 fős létszámnak, valamint a kategóriákon belüli golfozók hasonló hcp-jének – tekint izgatottan a törökországi verseny elé Dibusz – Csak a pillanatnyi forma fog dönteni. Ha mindehhez hozzávesszük, hogy versenyzőink közül senki nem ismeri a pályát (Titanic Golf –River, Mediterranean, Forest) (Pályatérkép ITT), akkor ember legyen a talpán, aki megmondja, kik jöhetnek ki győztesen ebből.

Annyi a változás a programban, hogy egy gyakorló nap lesz, amit másnap az egynapos 4 fős Texas követ. Szerdától pedig egy újabb szintet lépünk és kezdetét veszi az ádáz harc 3 kategóriában (kezdő: stableford, haladó: stableford, mester: stroke -hcp) az egyéni győzelemért három helyosztó + egy match play kör formájában. Az eddigi gyakorlattal ellentétben azonban 3 kvalifikációs napból a legjobb kettőt vesszük figyelembe, ami újabb izgalmat visz a játékba.

Kíváncsian várom már a törökországi golftúrát, ami új helyszínen, a Titanic Hotelben (exkluzív 5 csillagos, ultra all inclusive ellátással) lesz, melynek különlegessége, hogy egy tengerparti 27 lyukú pálya tartozik hozzá. Az értékes nyeremények most sem maradnak el, amelyeket a hagyományokhoz híven egy gálaest keretében osztunk ki Magyarországon. Az „A” és a „B" kategória győzteseink a következő versenyünkre ingyenes utazást nyernek! – zárta gondolatait a tábor főszervezője, Dibusz László.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

 

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook