Sonjáék Marokkóban hangolódtak a szezonra

Sonjáék Marokkóban hangolódtak a szezonra

Golfclub Imperial Balaton is megkezdte az előkészületeket az idei szezonra – adta hírül Gschwendtner Sonja, a klub háziasszonya. A tervek szerint márciusban nyílik meg újra a pálya és a kávézó a golfozók előtt.

„Minden a tervek szerint halad. Elkezdődtek az ilyenkor szokásos téli munkálatok. Emellett a versenynaptárunk is szinte teljes egészében összeállt. Az elmúlt évekhez hasonlóan helyet kaptak tradicionális, nagy népszerűségnek örvendő versenyeink, valamint footgolf versenyek. Nagy örömünkre a Golfiesta lelkes csapata is ellátogat hozzánk a szezonban” tette hozzá.

Egy bérbeadásról is beszámolt, amely a pálya mellett lévő kávézó üzemeltetésére vonatkozik.

„Már megvannak a jelöltek, több érdekes pályázat is érkezett a kávézó üzemeltetésére. Természetesen fontos szempont, hogy a bérlő ugyanazt a minőséget képviselje, mint a klub, azaz a vendégek igényeit tartsa szem előtt. Nagyon várjuk már a közös munkát!” nyilatkozta lapunknak Sonja, aki párjával és néhány klubtaggal Marokkóban töltődött fel.

„Egy nyári esti iszogatás alkalmával született meg az ötlet, hogy mi lenne, ha a holtszezonban egy kicsit elmenekülnénk a téli hideg elől. Az ötletet tett követte és január közepén egy hetet a marokkói Agadirban töltöttünk. Fantasztikus volt, nagyszerűen éreztük magunkat! Golfoztunk, várost néztünk és megismerkedtünk közelebbről a helyi kultúrával.  Remélem, jövőre is megyünk!” zárta lelkesen Gschwendtner Sonja, akinek mielőbbi gyógyulást kívánunk, ugyanis kisebb betegséggel küzd.

További fotókat Facebook- és Instagram oldalunkon tekinthet meg.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

 

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook