Kellemeset a hasznossal

Kellemeset a hasznossal

Gyümölcsöző kapcsolat született Törökországban

A tatai Old Lake Golf Club pro-ja, Kuti Gábor Törökországban tartott edzőtábort egy baráti társaságnak a Titanic Deluxe Golf Hotelben, pont ott, ahol a 11. Komplex Product és Geotech Golf Kupát megrendezték. Így nem csodálkozhatunk azon, hogy golfedzőnk is csak szuperlatívuszokban tudott beszélni.

„Pompás hét volt! Minden adott volt, ami a golfozáshoz és a relaxációhoz szükséges. Az egész létesítmény csillagos ötösre vizsgázott” – kezdte értékelését, majd a programba is beavatta lapunkat.

„Minden nap oktattam. Az első két napon a teljes lendítést, valamint rövidjátékot vettük át. Ezután pályajáték következett különböző izgalmas formában és formációban.  Volt match play és texas is. Olyanra is volt példa, hogy hárman játszottak ellenem!” – tette hozzá.

A tábor csúcspontjának az éjszakai golfot nevezte meg.

„Különös élmény volt, egy teljesen kivilágított pályán (Regnum Carya Golf & Spa Resort) este játszani, azt azonban sajnálom, hogy csak kilenc lyukat játszottunk. Attól féltünk, hogy hűvösebb lesz. Ettől függetlenül felejthetetlen volt.”

A tatai edző igyekszik mindig nyitott szemmel járni. Nem volt ez másként most sem. Kint léte alatt új diplomáciai kapcsolatra tett szert, amely gyümölcsöző lehet a jövőre nézve.

„Összehaverkodtam a helyi pro-val, akivel volt alkalmam eszmét is cserélni a golffal kapcsolatban. Emellett rendes is volt. Körbevezetett a létesítményben és segített felmérni a terepet. Nagy örömömre, tavasszal Magyarországra látogat, így majd én is megmutathatom neki a tatai pályát. Beszélgetésünk során pedig már egy csoportos út is szoba került, amikor tanítványaival látogatna hozzánk a jövőben ”– zárta gondolatait Kuti Gábor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

 

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook