Rózsavölgyi alig várja Marokkót

Rózsavölgyi alig várja Marokkót

(Kép: Facebook/Yulia Stepanova)

Mint korábban beszámoltunk róla, a 2017-es GCT Tour legjobbjai hamarosan Marokkó felé veszik az irányt, ahol négynapos verseny keretében döntik majd el ki lesz a bajnokok, bajnoka. Ott lesz természetesen a Szenior „A” kategóriát megnyerő tatai klubkapitány Rózsavölgyi János is, aki elsősorban nem az eredményt tartja szem előtt, sokkal inkább jutalomútként tekint erre a versenyre.

„Nagyon várom már, hogy ott legyünk! Már sok helyen jártam a világban, de Marokkóban még nem voltam, így nekem ez mindenképp újdonság lesz” – kezdte szenior golfozónk.

A versenyre ráadásként tekint. Elsősorban a társaságért utazik.

„Remekül éreztem magam 2017-ben a GCT Tour-on, így hasonló hangulatra számítok kint is. Természetesen, ha már ott vagyok, igyekszem minél jobban játszani, de elsősorban a közegért és társaságért megyek, na meg persze Marokkóért” – tette hozzá.

Ezután néhány szóban kitért a golfszezonra is, ami hagyományos módon a Húsvét Kupával veszi kezdetét.  

„Mivel a Vatikán idén is „megszavazta”, hogy legyen húsvét, így a tradicionális Húsvét Kupa sem maradhat el – mondja mosolyogva, majd hozzátette: – meglepetésekben nem lesz hiány a versenyen, így aki nem akar lemaradni, vagy várólistára kerülni mielőbb jelentkezzen a jeles eseményre, amely minden bizonnyal ismét telt házas lesz.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

 

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook