Jó lesz egy kicsit fürödni a napfényben

Jó lesz egy kicsit fürödni a napfényben

Palotásné Horváth Zsuzsa is már alig várja, hogy ott legyen Marokkóban és élvezze a napsütést. Napjait jelenleg unokája tölti ki, aki teljesen elvarázsolta. Ő lett a nagymama legújabb szeme fénye.

„Sajnos mostanában nagy rohanásban vagyok, így még nem igazán jutott időm Marokkóra gondolni. A csomagolás is hátra van még. Ettől függetlenül alig várom, hogy kiszabaduljak a télből és feltöltődjek D-vitaminnal. Biztos vagyok benne, hogy maradandó élmény lesz!”

Mindezt arra alapozza, hogy a 2017-es GCT Tour is felülmúlta a várakozásait. Sőt, már a 2018-as sorozatra is jelentkezett.

„Azt kaptam, amit vártam! Jól megszervezett, színvonalas megmérettetések voltak, értékes díjazással. Ennek köszönhetően számomra nem volt kérdés, hogy idén is ott leszek, a marokkói finálé eredményeitől függetlenül” – tette hozzá.

Beszélgetésünk során természetesen az idei vágyak és tervek is előtérbe kerültek.

„Nemrég volt a szeniorok elnökségi ülése, ahol átbeszéltük az idei szezon fontosabb eseményeit. Jelenleg még előkészítés alatt van, de nagyon szeretném, ha a női válogatott ismét elindulna a Marisa Sgaravatti Trophyn, valamint, hogy otthont adhassunk idén a Visegrádi négyek tornájának, ahol a bruttó mellett, nettó csapatot is szeretnénk indítani, így felvehetnénk a versenyt a nagyobb golfnemzetekkel. A szezont a Golfünnep tornával zárnánk” – vázolta a terveket Palotásné Horváth Zsuzsa. A versenyig azonban boldogan unokázik, valamint azt is elárulta, hogy idén nyáron érkezik a következő! Sok egészséget kívánunk a családnak!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

 

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook