Spanyol borok és golf, golf, golf!

Spanyol borok és golf, golf, golf!

Bár jelenleg még kicsit fáradt, ennek ellenére Fehér Zsolt sikeresnek értékelte hagyományos edzőtáborát a „Kick offot”. Az elégedettség nem is csoda, ugyanis az első héten két hole-in-one is született Hadi László és Futó Sándor révén.

Sokfelé edzőtáboroztak a magyar golfozók szerte a világban, hogy a telet feledve ideális körülmények között golfozhassanak. Weiss Pro például, új helyszínen, a gyönyörű Alicante Golf Resort városi pályáján tartotta táborát két turnusban (február 17-24. és február 24-március 3.). A résztvevőknek sem az időjárásra (bár a második héten hidegebb volt, a szerk.!), sem a helyszínre nem lehetett panaszuk. A cél természetesen a visszarázódás, a szezonra való felkészülés volt.

„Remek hetek voltak – emlékszik vissza Zsolt – a játékosok alig várták, hogy ütőt ragadhassanak. A táborban kezdők, illetve alacsony hcp-s játékosok is részt vettek, így magától értetődően más-más élvezett prioritást. Természetesen a különböző ütések gyakorlása - chip, putt, homokütés, valamint swing elemzés és a pályajáték – ezúttal sem maradhatott el, az utolsó napon pedig egy fantasztikus versennyel zártuk a turnusokat, amelyet az első héten 60 nettó ponttal Szappanos György (BHGC, SF) és Futó Sándor (BHGC, SF) nyert. Sándorunk így duplán örülhetett, ugyanis Hadi László (BHGC, F) mellett, hole-in-one-t ütött. Szintén fontos volt a felkészülés Gyenes Anikó (BSLGC, SN) számára, aki idén debütál a szenior női válogatottban. Mindent egybevetve a hangulatra egyik héten sem lehetett panasz. Esti levezetésként a helyi kuriózumnak számító spanyol borral, valamint ultival zártuk a napokat” – értékelte az edzőtábort golfedzőnk, aki idei évi terveibe is beavatott minket.

„Hagyományos összetartó versenyeinket 2018-ban is megrendezzük. Hencsével kezdünk, amely a szívem egyik csücske, egy hosszú hétvégét fogunk ott eltölteni, valamint a Férjek versenye sem maradhat ki, idén már 10. alkalommal. Természetesen egyéni célok is motiválnak. Ott szeretnék lenni a profi ranglista fordulókon, valamint a Profik Országos Bajnokságán is, amely jó lehetőséget kínál arra, hogy az edzők együtt legyenek” – zárta gondolatait Fehér Zsolt.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

 

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook