Egy régóta várt hole-in-one

Egy régóta várt hole-in-one

Kocsis Réka 28 év és megannyi bajnoki cím után élhette át ezt az ünnepi pillanatot - mint mondta – eufórikus érzés kerítette hatalmába és kívánja, hogy valamennyi sporttársa is átélhessen hasonlót.

A szerda különösen jól indult, hiszen itt Floridában nagyon ritkán golfozhatok magyarországi barátaimmal. Dudás Karcsi például miattam utazott 3,5 órát csak azért, hogy együtt játszhassunk. Ez különösen nagy megtiszteltetés volt számomra” – kezdte beszámolóját Réka, aki a pályát és flight-társakat is dicsérte.

„Egy francia házaspárral voltunk együtt, az idő kellemes volt egy kis széllel. A Bradentonban található Waterlefe pálya elképesztően gyönyörű és jó minőségű, ugyanakkor lagunákkal, tavakkal tarkított, így kihívás elé állítja a jó játékosokat is” – tette hozzá, majd az ominózus ütésről mesélt.

„Jó tempóban haladtunk, amikor a 15-ös szakaszhoz értünk. Erős szembeszél, szűk szakasz, víz mindenfelé. A távolság nekem 7-es vas lett volna, de a szél miatt eggyel nagyobb ütőt, 6-os vasat fogtam. A fejemben egy könnyed lendítés körvonalazódott. Miután elütöttem a labdát, elfogott az a kellemes euforikus érzés. Minden nagyon jó volt: a ritmus, a swing és a befejezés is.

A francia hölgy mondta, hogy szerinte bement a lyukba, de persze nem hittem neki, mert már annyiszor gondoltam így az elmúlt években. „Hiszem, ha látom” tipikus esete volt. Emiatt a labdát is először a green mögött kerestem, mire Karcsi felkiáltott, hogy itt van a lyukban!

Nem is tudom leírni az érzést, egyszerűen leírhatatlan. Nagyon sokat vártam erre és mindenkinek szívből kívánom, hogy legyen lehetősége átélni ezt!” – mondta örömében többszörös magyar bajnoknőnk, aki külön megköszönte Dudás Karcsinak, hogy ott volt élete egyik legmeghatározóbb élményénél.

­„Karcsival nagyon jól éreztük magunkat! A golf tudásunk is egyforma, úgyhogy remekül tudtuk egymás segíteni, támogatni, tanácsot adni. Közben sokat beszélgettünk a magyar golfról, a mostani helyzetről, mi hogyan változott az elmúlt 15 évben” – zárta gondolatait Kocsis Réka, aki elárulta, hogy május végén csatlakozik be a magyarországi golfos vérkeringésbe és reméli sikerül elhoznia egy-két kupát a versenyekről.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

 

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook