Elindult a PC Caddie program bevezetése

Elindult a PC Caddie program bevezetése

Március 8-án, és 9-én megkezdődött a PC Caddie program magyarországi bevezetése. A hosszú előkészítő munka után, minden magyar golf klub képviselte magát a PC Caddie kétnapos képzésén. Az oktatást a cég német és svájci oktatói tartották, akik a két igen hosszú - de tartalmas - nap alatt részleteiben is igyekeztek beavatni a klubok vezetőit, recepciósait, adminisztrátorait az új software használatába.  A képzésnek a Highland Golf Club adott otthont, akiknek a vendégszeretetét ezúton is köszönjük!

A program már minden golfklubban telepítésre került, és az adatbázisok frissítése, pontosítása után a következő hetekben a program tesztelése fog következni. A program néhány elemét még a magyar igényekhez kell igazítani s remélhetően ezek a változtatások is megtörténnek a következő hetekben. Terveink szerint az áprilisi első versenyeket már az új programmal leszünk képesek megrendezni!

A program használata - a résztvevők egyhangú visszajelzése alapján - alapvetően egyszerű, magától értetődő. Az egyéni felhasználóknak, játékosoknak - várhatóan március végén - rövid magyar nyelvű útmutató fogunk a program használatáról közreadni mely mind  számítógépes, mind a mobil felületeken történő használatot megkönnyíti majd. Az útmutató a honlapunkon is elérhető lesz!

Reméljük a klubokkal történő együttes fáradozásaink elérik céljukat, és minden kedves golfozó játék-élményét mindezzel növelni tudjuk már a 2018-as szezonban is!

 

Köszönettel:

Magyar Golf Szövetség 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

 

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook