„Bármikor készen állunk a bajnokságra!”

„Bármikor készen állunk a bajnokságra!”

A Zala Springs Golf Resort már a szezon kezdetétől fogva magas minőségben áll a golfozók rendelkezésére. Az élmény garantált. A klub igazgatója, Damian MacPherson lapunk kérdésére elmondta, a Nyílt Bajnokság nem igényel különösebb készülést a részükről, így jobban oda tudnak figyelni a részletekre.

„A pálya és a hozzá tarozó szolgáltatások magas minősége adott, így bármikor otthont tudtunk volna adni a Nyílt Bajnokságnak! Ennek okán a finomságokra helyezzük a hangsúlyt. Számunkra nagyon fontos, hogy mindenre kiterjedő élményt biztosítsunk a vendégeinknek. Nem lesz ez másképp a hétvégi bajnokságon sem” – tekintett magabiztosan a bajnokságra Damian, – mint mondta –, minden adott egy remek tornához, ahol igyekeznek a játéktempót betartatni a játékosokkal:

„Az év legforróbb hetében vagyunk, így kiemelten fontos, hogy hozzuk a 4-5 órás játékidőt. Másrészről pedig a lassú játék igencsak rá tudja nyomni a bajnokság hangulatára a bélyegét. Természetesen igyekszünk a kánikulát elviselhetővé tenni, jégbe hűtött törölközőkkel és italokkal készülünk.

A pálya nagyon jó formában van, 10,5-ös green sebességre számíthatnak a játékosok. Tehát a megfelelő játékritmus és a jó pálya adott lesz, innentől kezdve már csak a versenyzőkön múlik, mit hoznak ki belőle. Live Scoring természetesen lesz. Itt hívnám fel a figyelmet, hogy aki szeretne részese lenni egy nagy tradíciókkal rendelkező, nívós golf eseménynek, akkor most lehetősége van arra, hogy segítse a csapatunkat, mi pedig green fee-vel jutalmazzuk a munkáját” – számolt be lapunknak Damian MacPherson, aki elmondta, összesen 101 játékos nevezett (a mezőny fele külföldi).

A hivatalos startlistát augusztus 8-án 18.00 órától teszi közé a Magyar Golf Szövetség! Aki szeretne a csütörtöki gyakorlónapon részt venni, kérjük, foglaljon előre tee time-ot a +36 83 900 047-es telefonszámon. Továbbá felhívjuk a figyelmet, hogy aki szeretne közvetlenül a golfpálya mellett lakni, azoknak még van lehetőségük szállást foglalni. Néhány szoba még kiadó! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

 

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook