Generációk találkozója

Generációk találkozója

Minden sportágnak megvannak a maga ünnepei, amikor a legjobbak egy felszabadult hangulatú eseményen mérhetik össze tudásukat. Az október 13. és 14. között Máriavölgyben rendezendő Golfünnep, ebből a szempontból régi vágyat teljesít be: összehozza a korosztályokat, a nagy ígéreteket és a legendákat, ahol megmérkőzhet egymással jelen és jövő. Szigeti Csaba a felnőtt válogatott szövetségi kapitánya, éppen ezek miatt tartja nagyon jó kezdeményezésnek ezt a tornát.

„Az előrejelzés szerint gyönyörű idő várható Magyarország egyik legjobb helyszínén, így reményeim szerint fennakadásoktól mentes, jó hangulatú versenyen vehetnek részt a nemzeti együttesek. Jó lesz látni, ahogy a különböző korosztályok (juniorok – szuperszeniorok) válogatottjai találkozhatnak a pályán és jobban megismerhetik egymást.”

Érdekes és izgalmas tornának nézünk elébe a játékforma (stroke + match play) miatt is. Hibázni nagyon nincs lehetőség, hiszen már az első napi stroke verseny során kialakul, hogy ki hányadik helyért játszik a végjátékban, match play formában. Kíváncsian várom, ki jöhet ki győztesen a női és a férfi mezőny küzdelmeiből!”

A felnőtt válogatott kapitánya továbbá megosztotta velünk a keret tagjait.

„Igyekeztem a lehető legerősebb csapatokat összehozni. Nem volt könnyű, hiszen többen, külföldi tanulmányaik miatt, sajnos nem lehetnek itt. A női válogatottat Briglovics Boróka, Szabó Antónia, Vu Fanny és Kiss Polett Karolina alkotja. A férfiaknál pedig a Rózsa Dávid, Szeberényi Máté, ifj. Csiki Péter, Greff Bálint összetételű kvartett indul. Bízom benne, hogy Golfünnep üzenete, miszerint ez olyan seregszemle, amely generációkon ível át és köti össze őket egy kötetlen hangulatú tornán, megvalósul.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

 

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook