KORSZAKOS TALÁLKOZÓ A GOLFÜNNEPEN!

KORSZAKOS TALÁLKOZÓ A GOLFÜNNEPEN!

A Felnőtt Női és a Pro csapat a dobogó tetején

Minden sportágnak megvannak a maga ünnepei, amikor a legjobbak egy felszabadult hangulatú eseményen mérhetik össze tudásukat. Az október 13. és 14. között megrendezett III. Golfünnep ebből a szempontból régi vágyat teljesített be. Ismét összehozta a korosztályokat, a nagy ígéreteket és a legendákat, ahol megmérkőzhetett egymással jelen és jövő. A Golfünnep a golf belső kommunikációjának jó üzenete: seregszemle, amely generációkon ível át és köti össze őket.

(Képek: Facebook)

A stroke play játék eredményei alapján küzdöttek a válogatottak vasárnap a helyezésekért, match play formában (2db single és 1db foursome).

Férfi mezőny

A Pro csapat rajt-cél győzelmével zárult a férfi mezőny küzdelme. Az első stroke play napot az élen záró profik, a match play döntőben 3:0-ra múlták felül a felnőtt férfiakat, míg a bronzmecs nagyon kiélezett volt a Junior Fiú és a Mid-Amatőr Férfi válogatott között. A playoff-ba torkolló mérkőzésen a fiatalok 2-1 arányban győztek Kemény Kevin és Somogyi Bence-Sárközi Ricsi páros pontjának köszönhetően.

1. Pro

2. Felnőtt Férfi

3. Junior Fiú

4. Mid-Amtőr Férfi

5. Szenior Férfi

6. Szuper Szenior Férfi

 

Női mezőny

A Női fináléban a Felnőtt válogatott Briglovics Boróka és Kiss Polett Karolina vezetésével biztosította be az aranyérmet. A bronzmeccsen a Szenior csapat kiélezett összecsapáson, playoff-ban győzte le (2:1) a Mid-Amatőr Női csapatot. Az oly fontos pontokat Wieser-Takács Zsuzsa, valamint Molnár Lászlóné-dr. Erdei Éva duója szállította.

1. Felnőtt Női

2. Junior Lány

3. Szenior Női

4. Mid-Amatőr Női

 

Egyéni díjzás

A csapatok értékelése mellett egyéniben is díjazták a legjobb három játékost az első napi stroke play eredmények alapján. A küzdelem itt is nagy szoros volt. A dobogó legfelső fokára Závaczki Bálint állhatott. A második és harmadik helyen pedig Lugosi Tamás és Hahn Roland zárt.

 

Egyéni Stroke

1. Závaczki Bálint (69)

2. Lugosi Tamás (71)

3. Hahn Roland (71)

 

A verseny küzdelmei mellett sor került a Junior Golf Akadémia szálláshelyének hivatalos átadására is, ahol jelen volt dr. Szabó Tünde, sportért felelős államtitkár és dr. Szivek Norbert, a Magyar Golf Szövetség elnöke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

 

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook