Golf Tanya

Budapest, Hajógyári sziget 410.

+36 30 436-5647
www.golftanya.hu
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 

 

A Golftanya Budapest szívében, az óbudai Hajógyári Szigeten 1999 óta működő gyakorló pálya/driving range. Pályánk tökéletes lehetőséget nyújt a golf sport megismerésére és gyakorlására.

A létesítmény alkalmas a golfpályákon előforduló valamennyi szituáció modellezésére.

A négyhektáros területen található két chipping green különböző méretű homokbunkerekkel, változatos foregreen-nel , putting green, pitch pálya, driving range a hosszú játék gyakorlására (driver, faütők), változatos célpontokkal.  Alkalmanként PAR 3-as pálya is kialakításra kerül. A hosszú játék gyakorlására füves elütőről és szőnyegről is biztosított, rossz idő esetén fedett elütőház áll rendelkezésre.

A felszerelés nélkül érkező játékosainknak ingyenes ütőhasználattal állunk rendelkezésére. A drivertől a vasakon át a putterig jobb és balkezes ütők egyaránt megtalálhatók nálunk.

A gyakorlás közti pihenőkben kávézónk barátságos személyzettel, Illy kávéval, ingyenes wifi hozzáféréssel és hatalmas terasszal várja nem csak a golfozó, hanem kikapcsolódni vágyó vendégeit. A kávézóban cukrászsütemények, szendvicsek és alkalmanként argentin szakácsunk grill költeményei fogyaszthatók.  A kávézó mellett található játszótér a gyerekek számára nyújt tökéletes elfoglaltságot. A driving range kutyabarát.

Kezdő játékosoknak rendszeresen tartunk bevezető oktatást, csomagjainkért a recepción személyesen, emailben, vagy akár telefonon érdeklődhetnek. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

 

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook