1238 Szentlőrinci út 19-21.
+36 30 299 2516
+36 1-217 7945
www.lorincgolf.hu
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.




 

 

 

 

A Budapest St.Lőrinc Golf Club 2009-ben nyitotta meg kapuit, Budapest területén belül a 23.kerületi Szentlőrinci úton, a Délpesti kórház utcájának végén található. A belvárostól, végig az Üllői úton kifelé haladva, mindössze 15 percre található Pest első komplett golfcentruma, egy 9 lyukas par 36-os pályával, amely a versenypályákra jellemző, a szakaszhosszúságok felső határaihoz közelítő, 3300m hosszúságú (pro elütőről) és a kétsoros öntözőrendszernek köszönhetően hosszú, de kellemes szélességű pályaszakaszokból áll.  

A golfcentrum ezen kívül, 3 szakaszos, este kivilágítható par 3-as gyakorló pályát, fedett, kivilágított, 18 elütőhelyes driving ranget és két 9 lyukas putting green-t foglal magába.
A centrum központja a kényelmes, elegáns, különleges oktaéder alaprajzú, üvegkupolás, 600nm-es klubház. Különlegesség a hatalmas több mint 2 hektáros csónakázó, horgásztó, amely nyári fürdőzésre is alkalmas, közvetlenül a klubház előtt található és több pályaszakasz is körülhatárolja.
A klubház emeletén néhány, teljesen felszerelt apartman is rendelkezésre áll vendégeink részére, golfpályára néző körpanorámával.



jelmagyarazat szalloda

Keresés