8087 Alcsútdoboz, Máriavölgy
06-22 594-200
06-22 594-205
golfpannonia.hu
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.




 

 

 

 

A Pannonia Golf & Country Club 18 lyukú golfpályáját a híres osztrák pályatervező, Hans G. Erhardt tervezte. A pálya egy völgyben húzódik, így a fairway-ek változatos formái kiváló golfos élményt nyújtanak. Nyolc szakaszon tavak színesítik a játékot, és kihívást jelenthetnek a dimbes-dombos green-ek zászló pozíciói is. A 6 különböző elütő hely igazi, korrekt képet adhat kezdő és haladó játékosoknak golftudásukról. A természeti környezet, a gyönyörű és gondosan ápolt pálya kiváló ütésekre inspirálja a golfozót.

A Pannonia Golf & Country Club pályájának kialakítása megfelel a legmagasabb európai színvonalnak.A szakszerűen gondozott elütő, pitching és putting greenek kitűnő gyakorlási lehetőséget biztosítanak a tanuláshoz és a játék előtti gyakorláshoz is. A P.G.A. Tour szabványainak megfelelő elütők és fairway-ek jó felvezetést biztosítanak a gyors greeneken való befejező szakaszhoz. A változatos pin pozíciók sportos élményt nyújtanak minden játéknapon.

A csodálatos környezetben fekvő golfpálya kellemes klimatikai viszonyaival több napon keresztül is ragyogó játékélményt nyújt a golfozóknak.



jelmagyarazat szalloda

Keresés