2890 Tata, Remeteségpuszta
06-34-587-620, 06-30-747-2703
06-34-587-727
www.oldlakegolf.com
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.




 

 

 

 

 

Szálloda    

 

Az Old Lake Golf & Country Club a nemzetközi repülőterektől, Budapesttől 40 percre, Bécstől 90 percre és Pozsonytól 70 percre, az M1 autópálya vonala mellett Tata, Remeteségpusztán fekszik.
Az Old Lake Golf Club, Magyarországon az elsők között, 1998-ban alakult. Az Eszterházy család tatai vadászbirtokán létrehozott golf klub, ma a régió egyik legnépszerűbb golf komplexuma.
A 18 szakaszos, tavakkal, természetes vízfolyásokkal övezett, ősfás parkban megbúvó bajnoki golfpálya, 2004. óta Magyarország egyetlen hivatalos Ladies European Tour versenypályája. Elegáns, családias hangulatú klubház, a 19th hole golf büfé és a minden igényt kielégítő gyakorlópályák (driving range, chipping- és putting green, par-3 gyakorlópályák), teniszpályák, pro shop, wellness és konferencia lehetőségek tökéletes egységet alkotva szolgálják ki a golfozó közönség igényeit.

Az Old Lake Golf Club területén 2001-ben nyílt meg a négy csillagos Golf Hotel, amely golf komplexumunk egyik ékköve. A 35 szobás hotel elegáns, mégis otthonos atmoszférájával kitűnő helyszínül szolgál családi pihenéseknek, céges összejöveteleknek. A hotelben található Étterem, hangulatos Bár, Wellness részleg és Játék szoba, vendégeink kikapcsolódását szolgálják.

Az Old Lake Golf Club területén kilenc, konferenciákra, üzleti találkozókra, tárgyalásokra, csapatépítésre, családi és céges rendezvényekhez alkalmas terem, rendezvényhelyszín áll vendégeink rendelkezésére. Minden technikai feltétel adott, hogy tökéletes eseményt vagy konferenciát szervezzen és a hosszú munkanapot követően kikapcsolódjanak.



jelmagyarazat szalloda

Keresés