Karácsonyi égbolt ?futó felhőkkel

Karácsonyi égbolt ?futó felhőkkel

Érdekfeszítő olvasmány és mindenkinek szép ajándék Lévai Katalin új, detektívregényszerű családregénye, a „Karácsonyi égbolt”.

Érdekfeszítő olvasmány és mindenkinek szép ajándék Lévai Katalin új, detektívregényszerű családregénye, a „Karácsonyi égbolt”. Több korosztályos könyv, a számos történelmi sorsfordulót megélt, gyermekét, unokáját támogató Nanus bizton kedvence lesz nemcsak a nagymamáknak. Mindenki izgatottan fogja követni leánya, a magánéleti válságot átélő egyetemi tanár Laura sorsát, aki egy kalapdoboz titkainak felfedezése során egy titokhoz jut. Igazi mai fiatal az unoka, Nikó – már a neve sem mindennapi, hiszen csinos tinit takar - aki, miután kiderül a titok, annak tanulságaira építve másképp alakítja életét.

S hogy mi a nagy, nemzedékek sorsának alakulását befolyásoló rejtély, - egy nagy szerelem igaz története - azt izgalmas nyomozás fedi fel. István, Nanus férje, irodalombarát gimnazistaként beleszeret egy tábornok lányába, Klárába, aki a nyilas rémuralom alatt megmenti a zsidó származású fiú életét. A férfivá serdült ifjú ezt azzal viszonozza, hogy a háború utáni években támogatja az osztályidegen, szüleit elvesztő tábornoklány sorsát. Rátalálhatnak-e egymásra a szerelmesek a történelem viharában? Hogyan alakul életük a fényes szelek, az 1956 utáni esztendők, a Kádár-korszak, majd a rendszerváltás idején? Szerelmi történet s krimiszerű történelmi lecke Lévai Katalin új könyve. Mindenkinek szeretettel javasoljuk, aki szeretné tudni milyen világban éltek nagyszülei, szülei s miféle tanulságokkal szolgálhat keserű-édes sorsuk a mai fiataloknak, kortársaitoknak…

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook