Több, mint színház

Több, mint színház

A nyár leghosszabb és legszínesebb fesztiválja Budapesten gazdag kulturális programmal és speciális ajánlatokkal várja közönségét.

A nyár leghosszabb és legszínesebb fesztiválja Budapesten gazdag kulturális programmal és speciális ajánlatokkal várja közönségét.

A szabadtéri színházak varázsa, a csillagos égbolt alatt felcsendülő dallamok, a Margitszigeti és a Városmajori Szabadtéri Színpadokon kiállításra kerülő látványos előadások és rendhagyó koncertek felejthetetlen élményt kínálnak mindazoknak, akik ellátogatnak a Budapesti Nyári Fesztivál előadásaira és igénybe veszik szolgáltatásait.

A margitszigeti előadásokra Színházi Hajójárat szállítja a nézőket, az Aludjon Budapesten Színházjeggyel ajánlat azok számára készült, akik szívesen töltenek el hosszabb időt a városban, vagy a fesztivál természeti és építészeti örökségei között teljesebb kikapcsolódásra vágynak. Kiemelt szállodai partner a Grand Hotel Margitsziget és a Budapest Körszálló.

A Margitszigeti Szabadtéri Nagyszínpad a látványos nagyprodukciók, koncertek, tánc-show-k, musicalek helyszíne. Hétvégenként ugyanitt ingyenes családi programok várják a gyerekeket: Interaktív Meseszínpad, Reneszánsz Délelőttök és Bibliai Mesék sorozat.

A Városmajori Szabadtéri Színpad Buda egyetlen fedett nézőterű szabadtéri színháza, melynek műsorán könnyed, nyáresti zenés darabok, vígjátékok, koncertek várják a tartalmas szórakozásra vágyó felnőtteket, a gyerekeket vasárnaponként gyerekelőadások.

Az idén a 100. születésnapját ünnepli a Margitszigeti Nagyszínpad udvarában álló Víztorony. Ez alkalomból impozáns tető került az udvarrészre, a Víztorony díszkivilágítást kapott, s útjára indult a Jazzy Tower koncertsorozat.

Válogasson kedvére a sokszínű programból!

Bővebb info: www.szabadter.hu 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook