Startra készen!

 

A Pannonia Junior Akadémia ifjú tehetsége, Závaczki Bálint , aki az április elején megrendezett Winter Cup-on megvédte bajnoki címét, már alig várja a holnap kezdődő 32. Magyar Kupát. 

 

Hogyan alakult számodra a szezonkezdet?

A 2021-es szezonban még nem volt módom arra, hogy külföldi versenyeken vegyek részt, illetve a kisebb hazai ranglista versenyeken sem indultam, mert ezt az időt a gyakorlásra, a tudásom fejlesztésére szerettem volna fordítani. A hétvégén meglátjuk, hogyan tudom kamatoztatni a megszerzett tudást!

 

Holnap reggel indul a nagyszabású megmérettetés, a 32. Magyar Kupa? Hogyan készülsz, és milyen elvárásokkal indulsz a versenyen?

A felkészülés a szokásos módon – napi szintű kiadós edzések formájában – zajlott az elmúlt hetekben. Szerencsére az időjárás kegyes volt hozzám, ezért a terveknek megfelelően, kültéri és konditermi edzések segítségével tudtam gyakorolni. A Magyar Kupával kapcsolatban nincsenek eget rengető elvárásaim - olyan eredményt szeretnék elérni, amely remélhetőleg elég lesz az első helyhez. A járványügyi korlátozások enyhítését követően - a II. Winter Cup-hoz képest – lényegesen barátibb körülmények között kerülhet megrendezésre a Magyar Kupa, hiszen most már a terasz is megnyílik a résztvevők számára. A Pannonia Golf Club pályája is kiváló állapotban várja a versenyzőket: jómagam is szemtanúja voltam az elmúlt hetekben zajló előkészületeknek, ezért szinte biztos vagyok benne, hogy egy fergeteges hangulatú versenyélménnyel gazdagodnak a holnapi megmérettetés résztvevői!

 

Kép: Závaczki Bálint


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés