Fej fej mellett

 

Az izgalmas playoff párharcban tetőző 32. Magyar Kupa győzesével, Závaczki Bálinttal beszélgettünk.  

 

Gratulálunk a 32. Magyar Kupán elért aranyéremhez! Milyen élményekkel gazdagodtál ezen a hétvégén?

Az első napon egy elég stabil játékot produkáltam, egy szakaszt azonban elrontottam. Három birdie-t ütöttem aznap, de sajnos – egy rossz drive eredményeképpen - egy tripla bogey is becsúszott a játékba. Az addigi szakaszokon összeszedett előnyömnek köszönhetően Csányi Olivérrel együttállásban az első helyen vártam a második napot. Mivel vasárnap délután indultam és a szombatinál jóval szelesebb időjárás fogadott minket, az előzetesen kigondolt stratégiámat teljes mértékben át kellett alakítanom. Ennek ellenére is szép eredmény született. A playoff az egyes szakaszon kezdődött meg, végül a hármason egy birdie-vel megnyertem a játékot!

 

Milyen volt a verseny hangulata?

A Magyar Kupa igen barátságos hangulatban zajlott, ami a kiváló társaság mellett annak is betudható, hogy ezen a hétvégén a versenyzők már kiülhettek a teraszra, ahol élvezhették a kellemes májusi időjárást és kipihenhették a verseny fáradalmait. Összességében egy remek hangulatú megmérettetésen vehettem részt, az pedig különösen nagy öröm, hogy az Amerikából friss diplomával visszatért Csányi Olivérrel ismét találkozhattam.

 

Volt-e olyan szituáció, olyan döntés a játékban, amin visszagondolva változtatnál?

Az első napon rossz döntést hoztam és elkövettem egy hibát, amiből sokat tanultam. A szeles időjárással és délutáni tee time-al nehezített második napon is adódott egy-két olyan szituáció, amit most már valószínűleg másképp csinálnék, de összességében nagyon elégedett vagyok a teljesítményemmel.

 

Kép forrása: hungolf.hu

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés