Ez a nap más lesz, mint a többi

 

Már csak kettőt kell aludni és indul a 19,5 Business Golf Championship. A golftorna hosszú idő óta az első ranglistaverseny lesz, amely a Birdland Golf & Country Club pályáján kerül megrendezésre. Az elmúlt években varázslatos újjászületésen átesett Greenfield Hotel Golf & Spa golf menedzsere, Takácsné Papp Erzsébet ezekkel a sorokkal köszönti az új korszakot:

 

Ez a nap más lesz, mint a többi...Más lesz, mert annyit vártam rá, akár egy születésnapra gyermekként.

Sokat gondoltam rá, hogy egyszer eljön, és újra részesei lehetünk. Együtt!
Most mégis annyi izgalom van bennem, hogy minden rendben legyen, jól érezzétek magatokat és eredményes legyen mindenkinek ez a megmérettetés, és úgy alakuljon a szombat, ahogy azt elterveztük…vagy még jobban, mint ahogy azt elterveztük! 2021. június 19. az első igazi ranglista versenyünk lesz, ahol méltó körülmények között egy teljesen újjászületett pályával, megújult golfautó parkkal és csodás minőségű greenekkel tudunk várni Benneteket. Még van tennivalónk, de minden igyekezetünk azon van, hogy ezeket a feladatokat elvégezve minden a Ti kényelmeteket és megelégedettségeteket szolgálja itt Greenfieldben!

Az előírások betartásához szükséges, hogy a létszámok tekintetében tudjunk készülni. A jelenlegi magas nevezői számokat figyelembe véve, erre nagyon ügyelnünk kell. Ezért is kiemelten szeretném kérni, aki nem tud részt venni a gálavacsorán ma 16:00 óráig jelezze az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, vagy a 06306226933 telefonszámon.
A verseny idején megteszünk mindent annak érdekében, hogy az előrejelzések szerinti kánikulát enyhítsük, így a kezdést 8:00 órára módosítottuk, illetve hűtött vizet kínálunk majd a játék közben. Fore caddie kollégáink pedig a játék haladásában segédkeznek majd.

Amennyiben további felmerülő kérdés lenne, vagy segítségetekre lehetek a nevezésekkel, foglalásokkal kapcsolatban, készséggel állok rendelkezésre!


Találkozunk szombaton!

 

Fotó: Takácsné Papp Erzsébet 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés