Nyári küzdelem a Bakony hűsében

Július 24-én, szombaton került sor a Golfiesta Tour második fordulójára, amelynek a zirci Forest Hills festői szépségű golfpályája adott otthont.

 

 

A baráti hangulatban zajlott golf-fiesztát Bruttó stableford kategóriában a helyi pályát kiválóan ismerő Véh Balázs nyerte meg, aki kiegyensúlyozott, két birdie-vel is tarkított par játékkal remekelt és végül -2-es eredményt szállított.

 

Őt követte a szintén a Forest Hills színeiben versenyző Dákó Szabolcs, majd a Highlandes Andrew Smith, aki ahárom dupla bogey ellenére, + 9-es score-al a dobogó harmadik forkára léphetett fel.

 

A Felnőtt Férfi kategóra Nettó stableford sorrendje a következő lett:első helyen Véh Balázs végzett, a dobogó második fokán a Forest Hills-es Furda Rolandot üdvözölhettük, míg a harmadik helyet a Balaton Golf színeiben versenyző Balogh Zoltán érdemelte ki.

 

A Női Nettó stableford mezőnyében is erős játékosok mutathatták meg tudásukat.
A Higland ügyes versenyzője, Melinda Dickinson +22-es játékkal léphetett fel a dobogó tetejére, a második helyen a Golfiestás Kovácsi Andrea végzett, a harmadik helyen pedig a szintén a Golfiesta színeiben játszó Veres Ibolya zárta a napot.

A Longest Drive érdeme ezen a verőfényes nyári szombaton Szabó Krisztiánnak jutott, míg a Nearest to the pin cím győztese Molnár Mihály lett.

 

Részletes eredményekért katt ide!

 

Szívből gratulálunk minden díjazottnak!

 

 

Fotó: Forest Hills Golf & Country Club Facebook

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés