Szeberényi győzelem a jubileumi hétvégén

 

 

30 éves jubileumát ünnepeli a Birdland Golf & Country Club, ebből az alkalomból pedig egész hétvégén programok színes választékával várják a golfozó vendégeket. Többek között egy a megalakulásra utaló 30 órás puttverseny, Tesla élményvezetés, gálavacsora, családi nyílt nap és a hétvége fő attrakciója, a szombati Ranglista Verseny kerül terítékre a hétvége programkínálatában.

 

Bükfürdőn a 30 éves jubileum keretében szombaton Ranglista Verseny várta a golfozókat, amelyen 7 kategóriában díjazták a játékosokat, a Longest Drive és a Nearest to the pin különdíjak mellett.

A versenyen Szeberényi Máté bizonyult a legjobbnak, a Highland játékosa +5-ös eredménynel,  77 ütésből teljesítette a 18 szakaszt, közte 2 birdie-vel. Két ütéssel mögötte Klokocs István végzett, a harmadik helyen Sátori Ferenc zárt 81-es score-ral.

TOVÁBBI EREDMÉNYEK

 

Szombaton tovább dübörgött a jubileumi programdömping: a délutáni órákban a játékosok egy ingyenes Tesla élményvezetésben vehettek részt, az este pedig tűzijátékkal és élőzenével egybekötött gálavacsorával és kaszinóval zárult, amelyet ünnepélyes eredményhirdetés előzött meg.

 

Vasárnapra a szervezők egy családi nyílt nappal készülnek, amelyen a vendégek, de akár a környékbeliek is belekóstolhatnak a golf alapjaiba. A gyerekek golfoktató segítségével ismerkedhetnek meg a sport rejtelmeivel, az érdeklődők pályatúra keretében barangolhatják be az ország első 18 szakaszos pályáját. A családok elsajátíthatják a putting és a gurítás technikáit, megismerkedhetnek a legalapvetőbb golfos szakkifejezésekkel. A kicsiket ugrálóvár és gyerekprogramok széles választéka, a felnőtteket egy délutáni Tesla élményvezetés várja, melyet kedvezményesen vehetnek igénybe.

 

Ahogy Vörös Júlia, a klub marketingmenedzsere lapunknak megfogalmazta:

A jubileumi hétvége lényege, hogy együtt legyünk, közösen ünnepeljük meg ezt az évfordulót (…) Célunk, hogy egy minél szélesebb közönség megismerhesse mindazt, amit Birdland nyújthat.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés