Baldauf László nyerte a Szenior Őszt

 

 A Ranglista Verseny mellett Tisztújító közgyűlést is tartott az MSGT

A 2021-es golfszezon végéhez közeledve, Tatán került megrendezésre a Fehér Tibor emléke előtt tisztelgő, Szenior Ősz – Fehér Tibor emlékverseny. A szenior golfozók számára szervezett Ranglista Versenyen kilenc kategóriában osztottak díjakat, az abszolút győztes Baldauf László lett.

 

A névadóról:

Fehér Tibor a Magyar Senior Golfozók Társaságának örökös elnökének adózik a nagy múltra visszatekintő Szenior Ősz versenyen. Fehér Tibor a magyar golf egyik meghatározó alakja volt. 1997-ben választották be a Magyar Golf Szövetség elnökségébe, majd 2003-tól megszakítás nélkül a Magyar Senior Golfozók Társaságának elnöke volt. Tekintélye alapjaiban határozta meg a senior golfozók működését és felemelkedését. Ezt az életutat dicséri, hogy 2014-ben beválasztották a Magyar Golf Hírességek Csarnokába. A magyar golf népszerűsítése mellett nemzetközi tekintélynek is örvendett. Az Eb-ken, a Monarchia Kupákon és a mellettük megrendezett konferenciákon alakja meghatározó volt.

A magyar golf népszerűsítése a szívügye volt. Személyében egy halk szavú, a békét és a párbeszédet kereső vezetőt tiszteltünk, aki hitt a kompromisszumos megoldásokban. Finom ízlésében és eleganciájában az általa képviselt nyugalom az élet minden területén megmutatkozott.

 

fehér_tibor.jpg

 

Az idei Senior Őszön kellemes, „igazi őszi” napsütés várta a résztvevőket az Öreg-tó partján. A jól előkészített pálya Baldauf Lászlónak feküdt legjobban. Baldauf a HCP-je alatt, hibátlan első kilenccel – közte egy birdie –, -1-ben fordult a 10-esre, és egészen a 15-ösöig nem is tudott hibázni. A sorozatban jött két bogey sem tudta kizökkenteni, így végül +1-gyel, pazar, elegáns játékkal a Senior Ősz élén végzett.

Csupán két ütéssel maradt el mögötte Koller György: a Pannonia játékosa az első kilencen ugyan szintén ütött birdie-t, de három bogey társaságában, a +3-as végeredményt pedig a 17-es szakaszon ütött bogey alakította ki.

Harmadik helyen zárt Hatvári Árpád, 80-as eredménnyel, a vele együttállásban végző Kovács Titusz pedig megnyerte a Masters/szuper masters férfi kategóriát Dr. Takács János és Koplányi Tibor előtt.

A nőknél a legjobb eredményt Kaincz Katalin érte el, aki a Szenior nők kategóriájában maga mögé utasította dr. Erdei Évát és Mező Ágnest. A nők Masters/szuper masters kategóriáját Molnár Lászlóné Mária nyerte.

 

A Szenior Ősz további eredményei IDE KATTINVA érhetők el!

 

 

Tisztújító Közgyűlés Tatán 

 

Közvetlenül a Szenior Ősz Fehér Tibor ranglista versenyt és az azt követő ebédet követően összeült az MSGT Tisztújító Közgyűlése is. A döntés értelmében az új elnökség névsora: 

Dietrich Tamás, elnök 

Horváth Béla, főtitkár 

elnökségi tagok: Batta Krisztina, Kaincz Katalin, dr. Horváth Péter, dr. Takács János, dr. Klézli Ferenc 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés