A leggyorsabb út a fejlődéshez

A 2022-es szezonban megújult választékkal várja vendégeit a Golf USA, amelynek vezetője, Csányi László elkötelezetten fáradozik azon, hogy minden golfozó rátaláljon az egyéni képességeinek és adottságainak megfelelő felszerelésre. A Hungarian Golf Magazinnak adott interjúban az idei év újdonságairól mesélt.

 

Hogyan láttad a 2021-es év golfeseményeit?

Örömmel láttuk, hogy az utóbbi két évben nagyon sok új játékos ragadott ütőt és végezte el a kezdő golftanfolyamot. Arról sajnos nincs adatunk, közülük pontosan hányan maradtak a pályákon és folytatták a golfozást, remélem minél többen.

 

A karácsonyi időszakot követően milyen termékeket árultok a Golf USA shopban?

A készleteinket feltöltöttük téli ruházattal, így azon lelkes játékosok, akik a hűvösebb időszakban is kimerészkednek a pályákra, melegen öltözve hódolhatnak kedvenc sportjuknak. Sajnálattal tapasztaljuk, hogy nagyon jelentős a szállítói áruhiány és egyre gyakrabban késve érkeznek az áruk, sokszor több hónap után. Bár számos helyzetre nem tudunk előre felkészülni, folyamatosan bővül a készletünk és a márkaválasztékunk, így a golfozók egyre több terméket találhatnak meg nálunk. A Callaway mellett egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a japán Srixon fantasztikus golflabdái és ütői, valamint az XXIO felsőkategóriás termékei, amelyek itthon is egyre népszerűbbé válnak. A tavaly év nagy újdonságát a Big Max vízálló bag-jei és trolley-jai jelentették.

 

Milyen eseményekkel készültök az érdeklődők számára a 2022-es szezonban?

Április 22-23-án és június 10-11-én kétnapos hétvégi XXIO-Cleveland-Srixon demó napot tartunk, május közepén egy Callaway fitting hétvégére is sor kerül. Az XXIO, a Cleveland és a Srixon egy cégcsoporthoz tartozik, ezért a demó nap során mindhárom márka termékeit kipróbálhatják majd az érdeklődők. Készülünk egyéb márkákkal is, de erről bővebben majd később beszélnék. A külföldi, leginkább Bécs környéki méréseken sajnos gyakran tapasztalható, hogy a készlet befolyásolja a bemérés eredményét, vagyis sokszor arra próbálják rábeszélni a vásárlót, amit el akarnak adni neki. Ezzel szemben nálunk a szakmai szempontok számítanak; mi egy adott márka teljes elérhető választékát bemutatjuk, és a mérések eredményei, valamint golfozói adottságai alapján a fogyasztó eldöntheti, mit szeretne venni. Mi azt mutatjuk meg, mi a leggyorsabb út, ami a fejlődéshez vezet, és örömünkre szolgál, ha a vásárlók elégedetten távoznak tőlünk.

 

Mi történik a fitting napokon?

Ezeken az alkalmakon az adott márka teljes termékválasztékát mutatjuk be az érdeklődőknek. A fitting napokon a különféle márkájú demó ütők közül akár az összes elérhető fej és számtalan shaft (nyél) kombinációját tudjuk mérni, összehasonlítva a játékos saját ütőivel. A mindennapokban ennek egy picit szerényebb, de mégis komoly választéka áll a játékosok rendelkezésére a Golf USA-ban, ahol igény esetén a hétszeres felnőtt bajnok Olivér fiam is segít nekem a mérésekben. A Callaway, XXIO, Srixon és Cleveland demo ütői, nyelei bármelyik hétköznap kipróbálhatóak, szeretettel várjuk az érdeklődőket.

 

Milyen tervekkel vágtok neki az idei golfszezonnak?

Nagyon szeretném, ha idén végre fejlődne a játékom, örülök, hogy végre Olivér is hazaérkezett. Tanítgathat egy kicsit. Ő Európában versenyzik majd, a következő hónapokban még amatőrként. Aztán majd meglátjuk, mit hoz a jövő.

 

Kép forrása: Csányi László Facebook 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés