A jótékonysági golfhétvége margójára

Az elmúlt héten Zala Springsre figyelt a teljes hazai golfvilág: keddtől csütörtökig tartott az idén debütáló versenysorozat, az I. Nyílt Hungarian Tour, majd kezdetét vette a "Guríts szívvel!" Jótékonysági Golf Hétvége, pénteken éjszakai golffal, szombaton a Race to Zala Springs II. fordulójával, vasárnap pedig Zala Springs a Mid-Am Golf Liga második etapjával zárult ez a különleges golfhét.

 

A jótékonysági golfhétvégén a Zala Springs csapata ezúttal is a Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítványnak gyűjtünk támogatást, melyet az alapítvány a Facebookon köszönt meg a zalacsányi csapatnak:

„Köszönjük a Zala Springs Golf Resortnak és csapatának, hogy az idei évben is megrendezte a "Guríts szívvel!" Jótékonysági Golf Hétvégéjét a Alapítványunk javára. Hálásak vagyunk, hogy idén már ötödik alkalommal támogatják munkánkat!?
Köszönjük Németh Kristófnak, Csomor Csillának és Magyar Attilának, hogy ügyünk mellé álltak!

 

1.jpg

 

Köszönjük mindenkinek, aki jelenlétével megtisztelte a rendezvényt, aki a licitasztalnál licitált, valamint a koraszülött gyerekeknek és családjaiknak, hogy eljöttek és a Golf Club jóvoltából idén is egy vidám közös, golfos délelőttben lehetett részünk!”

 

5.jpg

 

Forrás: Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány Facebook


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés