Sonnen logo

9476 Zsira, Golf körút 1.
+36 99-711-003
golf.sonnengolf.com
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.




 

 

 


 




 

 

 

A Thermen Golf Pannonia Resort szeretettel köszönti Önt!

Sonnengolf – a golf élménye

Nyugat-Magyarország szélén az osztrák határ szomszédságában Zsira településen található a Thermen Golf Pannonia Resort. A zöldellő gyönyörű táj ad otthont annak a jelenleg 9 szakaszos Par 36-os versenypályának, amely a 2024. évtől kezdődően már 18 szakaszon várja a golf szerelmeseit. A családias hangulatú, élettel teli flóra es fauna  minden golfozó számára tartogat kihívásokat. A HCP-vel rendelkező golfozók mellett nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy a golfsportot minél szélesebb körben megismertessük a hozzánk látogató vendégekkel. A golfozás iránt érdeklődőkre is gondolva különböző golfoktatásokat szervezünk professzionális oktatóink segítségével. A driving range tükrökkel felszerelt oktatói boxaiban videokamerás swing analízissel várjuk a vendégeinket, ahol óriás LCD kijelzőn azonnal meg lehet nézni és kijavítani az esetleges hibákat. Lehetőség van pályaalkalmassági - és verseny alkalmassági vizsga megszerzésére, valamint céges rendezvények és egyéni edzések lebonyolítására is.

A vendégeink kényelmét szolgálja a klubház és a kényelmes lounge, a pro-shop, valamint hangulatos napozóteraszunk, ahol a játék után a főszerep az aktív klubéleté.

A golfpálya vendégei kedvezményesen szállhatnak meg, közvetlenül a klubházhoz kapcsolódó Greenhouse kétágyas szobáiban.

Greenhouse – várunk a zöldövezetben

Élvezze a felejthetetlen napokat a napsütéses, a golfpálya területével kapcsolatos kényelmes szobáinkban. A modern kétágyas Greenhouse klímával, zuhanyzóval, WC-vel, golf TV-vel, terasszal és gyakorló mini putt pályával felszereltek. A reggeli ideje alatt a panorámás étteremből csodás kilátás nyílik a golfpályára. Lehetőség van a golfjátékot követően relaxálni, pihenni a 300 méterre található Európa vezető családi élményfürdőjében a Sonnen Therme*****-ben. A bőséges reggelin kívül még az alábbi szolgáltatásokkal várjuk kedves vendégeinket:

– korlátlan green fee, range fee, putting – és chipping green, bunker green
– WIFI
– golfszettek, golfütők bérlése
– parkolási lehetőség
– a szobához kapcsolódik egy külön bejáratú, zárható caddy box
– elektromos autó bérlése
– trolley bérlése
– előzetes egyeztetés alapján a Sonnen Therme***** használata.

Thermen Golf Pannonia Villapark – a golf és a harmónia otthona

A zsirai golfkomplexum közel 50 hektár területén helyezkedik el az üdülőfalu, ahol saját fürdőtó, központi épület étterem, kávézó is található. A teljesen berendezett villákhoz 470 négyzetméteres saját kert, külön golf kocsi - és autóbeálló is tartozik. A tulajdonosok kedvezményes Sonnengolf klubtagságra is jogosultak. Bemutatóházaink és lakásaink előzetes egyeztetés után bármikor megtekinthetőek.

Bővebb felvilágosítással és teljeskörű információval készséggel állunk rendelkezésére elérhetőséginken:

Thermen Golf Pannonia Resort

Zsira/Lutzmannsburg, Thermengolf Alle

00 43 664 31 39 540

00 36 99 711 003

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

jelmagyarazat szalloda

Keresés