1037 Budapest, Perényi út 6.
+36 30-730-3270
06-22 594-205
www.academygolfbudapest.hu
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.




 

 

 

 

 


Képzeljen el egy helyet a főváros szívében, mégis távol a város zajától, lélegzetelállító zöld környezetben. Egy helyet, Óbuda történelmi városrészében, amely a társasági, üzleti és sportélet új központjaként az élet sűrűjébe, de mégis a természetbe invitálja vendégeit.

Az Academy Golf BudapestEurópában is egyedülálló 9 szakaszos citygolf pálya és magas színvonalú oktató központ, a hely, ahol a magyar golfélet új lendületet kap, ezreket megmozgatva a világ legdinamikusabban fejlődő sportágában! Az Academy Golf Étterem festői panoráma mellett kínál kimagasló gasztronómiai élményt. Ideális helyszín üzleti ebédhez, családi ünnepre, romantikus vacsorához télen és nyáron egyaránt.

A létesítmény kialakítása, elhelyezkedése és minőségi szolgáltatásai ideális helyszínt biztosítanak kisebb tárgyalásoknak, termékbemutatóknak, csapatépítő tréningeknek, vagy esküvőknek, golfhoz kapcsolódó vagy attól független üzleti vagy privát rendezvényeknek egyaránt. Tapasztalja meg az Academy Golf Budapest kínálta különleges életérzést!


 

jelmagyarazat szalloda

Keresés