A golfos doktor

 

Telefonon értük utol dr. Hetényi Gábort, aki a Hungarian Golf Magazin kedvéért áldozott az idejéből egy keveset. Szülész-nőgyógyászként dolgozó játékosunk nemcsak munkájában bizonyítja alaposságát, hanem a golfpályán is. Feleségével pár nappal ezelőtt tért haza Tóbiás Zsolt marokkói edzőtáborából.
 
„Dupláztunk! Október 28 és november 4. között már voltunk Agadirban, és annyira megtetszett nekünk, hogy februárban ismét mentünk. Számunkra a golf családi társasjáték, amit Ritával nagy lelkesedéssel űzünk. Egy ilyen golforientált edzőtábor nagyon hasznos, hiszen minden nap csak ezzel foglalkozunk, és teljesen kikapcsol a hétköznapokból. Így mentálisan felfrissülve, ám kisebb izomlázzal tértünk haza.
 
Emellett a társaság is magával ragadó. Nincs is jobb érzés, mint amikor olyanokkal vagy, akik szintén rajongói a golfnak. Tóbiás Zsoltot pedig nagyszerű pedagógusnak tartom, akivel nagyon harmonikus a kapcsolatunk. Véleményem szerint, aki golfozik, az rossz ember nem lehet!” – foglalta össze élményeit Hetényi Gábor.
 
„Anno a kis unokám révén ismerkedtünk meg a sporttal. Két évvel ezelőtt kitalálta, hogy szeretne golfozni. Mi rendszeresen elkísértük a Highlandre, majd golfbemutatón vettünk részt. Ő a tanulmányai miatt abbahagyta, mi ott ragadtunk (mosolyog). Bízom benne, hogy idővel vissza fog térni a pályára! – emlékezett vissza.
 
„Idén is, ahogy időnk engedi, kimegyünk a pályára gyakorolni, illetve versenyezni. Mindent szeretünk ebben a játékban, célunk a fejlődés, felhőtlen hangulatban.”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés