Workshop: Előzd meg a tipikus golfsérüléseket!

Ezt mindenkinek hallania kell! Golfozol és jó lenne amatőr szinten jobban játszani? Néha fáj a csípőd, a vállad vagy a derekad? Vajon mi hiányzik a fejlődéshez? Március 31-én, 10 órakor garantáltan megkapod a válaszokat Takács Kingától, a Golfiesta szakértőjétől egy tartalmas 2 órás workshop keretében. Nincs más dolgod, mint jelentkezni a +36-70-454-5668 –as telefonszámon.
 
„Nem feltétlenül a több játék vagy az edzés a megoldás. Sajnos az íróasztaltól felállva testünk nem a golf mozgására van kiéhezve. Megfelelő ráhangolódás nélkül könnyű sérüléseket összeszedni, és nehéz jól játszani!
 
Ebben szeretnénk nektek segíteni, egy tartalmas 2 órás workshop keretében Takács Kinga előadásával. Takács Kinga mozgásterapeuta, több mint 20 éve foglalkozik személyi edzéssel, élsportolók felkészítésével és sérüléskezeléssel. Élsportolói múltja, Testnevelési Egyetemen szerzett diplomái, külföldön szerzett tudása és hatalmas gyakorlati tapasztalata miatt választották amatőr és profi golfozók egyaránt az általa vezetett erőnléti edzésprogramot.” – áll a programfelhívásban:
 
Tematika:
 
A golf swing helyes technikai kivitelezése csak megfelelően előkészített mozgásszerv rendszerrel lehetséges. A bemelegítés hiánya vagy a gyakorlatok nem megfelelő kiválasztása sérülésekhez vezet.
- Miért és hogyan melegítsünk be?
- A bemelegítésről általában
- A bemelegítés célja élettani, pszichológiai szempontból
- A golfmozgás anatómiája, sérülései, a sérülések okai
- Golfspecifikus bemelegítő gyakorlatok
- Masszázshenger használata, a megfelelő regeneráció elengedhetetlen kelléke
- A legfontosabb izomcsoportok masszírozása hengerrel.
 
Az előadás részvételi díja:
Golfiesta tagok részére: 10.000 Ft /fő
Vendégek számára: 15.000 Ft /fő
 
Érdeklődés és jelentkezés: Csikós Gábornál, a +36-70-454-5668 -as számon
 
(Kép: Facebook/Takács Kinga)


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés