Sugár András visszatért
Mint beszámoltunk róla, a Magyar Golf Szövetség megtartotta éves rendes közgyűlését, melynek keretében dr. Szivek Norbert elnök javaslatára, a közgyűlés tagjai egyöntetűen választották meg Sugár Andrást a Szövetség tiszteletbeli elnökének, aki 2006-2017 között töltötte be az elnöki pozíciót.

„Nagyon örültem annak, hogy a megjelentek egyöntetűen támogatottak. Ez mindenképp biztató kezdet. A vesszőparipám az oktatás korszerűsítése, természetesen az elnökséggel, a PGA-vel és az Európai Golf Szövetséggel karöltve. Szeretném megteremteni a lehetőséget, hogy Magyarországon minél több játékos elérhesse a 0-ás, vagy pluszos hcp-t, és ne álljunk meg a 3 körülinél, így a nemzetközi szintéren is eredményesebbek lehetünk.

Ez nagyon fontos, mert például a legutóbbi versenyen 3:2-re kétszer is vereséget szenvedett a magyar junior válogatott. Szeretném elérni, hogy fordítva legyen. Nagyon sokszor fordul elő, hogy majdnem sikerül, de mégsem. Ezt a pluszt kell valahogy behozni a rendszerbe. Ezen fogok dolgozni a jövőben!”

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
5
8
12
13
19
20
22
26
27
28banner ugynoksegi v2 260px

20190516hg feleves


zsirafmagazin hg re

 

joga ipaper header

Keresés