Megkezdődött a visszaszámlálás: Jön a Lugosi Golf Tour!




A Lugosi Golf Iskola idén is megrendezi a nagy sikerű és már hagyományos Lugosi Golf Tourt, melynek első fordulója június 2-án, vasárnap lesz Kisorosziban (eredetileg május 5-én lett volna, de az időjárás közbeszólt, a szerk.!), amire szeretettel várnak minden golfozót! – számolt be lapunknak a főszervező Lugosi Balázs.

„A Lugosi Golf Tour országos versenysorozat 2015-ben indult és nagyon népszerű a golfozók körében. Nem csak a már versenyző golfozók, hanem a sporttal ismerkedő játékosok igényeit is kielégíti, hiszen kezdő kategóriákat is indítunk a versenyeken. A kezdő játékosok 9 szakaszon játszanak a pálya második felén (nekik külön eredményhirdetés lesz körülbelül 13 órakor, a szerk.!) a már haladó golfozók pedig 18 szakaszos megmérettetéseken vesznek részt.

A versenysorozat győzteseit fordulónként díjazzuk (hévízi szállásutalványok, női táskák (Vincze cipők), beltéri kamerarendszerek (Amiko Home), laptoptáskák (Laptoptaska.hu), ajándékutalványok (Gárdos Agentura)), a sorozat végén pedig hagyományosan, részvételt is lehet nyerni a ciprusi edzőtáborba (2*1 db jegy szállással, repülővel). Az egyiket a Lugosi Golf

Iskola tagjai között sorsoljuk ki, míg a másik a versenysorozat résztvevői közül kerül ki. Minél több fordulón vesz részt valaki, annál nagyobb eséllyel száll harcba a fődíjért.

A nyitófordulóra nevezni péntek 12 óráig lehet az MGC recepcióján, telefonon, vagy e-mailen.  Várunk mindenkit szeretettel!"

Ilyen a hangulat a Lugosi Tour-on!




A versenysorozat fordulói:

LGT I. Június 2. Kisoroszi
LGT II. Szeptember 1. Kisoroszi
LGT III. Szeptember 15. Kisoroszi
LGT IV. Október 5. Kisoroszi


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés