Üss egy jó célért!




Jótékonysági Golfverseny Balatonudvariban
 
A Nemzet Színészének kávézójába megy a segítség!

Egyedülálló és rendhagyó golfversenyt szerveznek a Balaton Golf Klubban, Balatonudvariban. A sportolók ugyanis a nevezési díj teljes összegét a Törőcsik Mari és Kárász Róbert által alapított Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány dolgozóinak ajánlják fel. A civil szervezet több,mint 3 éve nyitotta meg speciális kávézóját és moziját Budapesten. A Premier Kultcaféban Down szindrómások, autisták és értelmi sérültek dolgoznak.

A Balaton Golfvezetője, ifj. Tringer László különösen fontosnak tartja, hogy sikeresen működjenek az ilyen típusú munkahelyek, éppen ezért támogatja az alapítványt a golfversennyel.

Macik helyett most golfütéseket lehet örökbe fogadni.

Az alapítvány egyébként arról vált híressé, hogy hazai és külföldi világsztárok mackóit árverezték el. Az egyik legnagyobb támogatjuk az idén elhunyt Andy Vajna volt. A golfversenyen most versenysportolók mellett hírességek és amatőrök is segíthetnek, ám most mackók helyett golfütéseket lehet örökbe fogadni. Egy ütés 1000 forint támogatást ér majd. A jótékonysági Levendula Kupa a balatonudvari Balaton Golf pályáján kerül megrendezésre június 22-én.

A szervezők bíznak abban, hogy a jótékony cél érdekében a szokásosnál is magasabb számban neveznek a versenyre, ezzel is támogatva a fogyatékossággal élőket. Kárász Róbert az alapítvány vezetője elmondta, hogy a verseny másik különlegessége az, hogy a Premier Kultcafé fogyatékkal élő dolgozói nemcsak kipróbálhatják a golfozást, hanem meg is tanítják őket a sportra. A verseny 9 órakor rajtol, de 14 órakor kezdetét veszi a jótékonysági ügyességi verseny, – gurítás, rövid játék – ami lehetővé teszi, hogy a nem golfozó közönség is részt vehessen egy jó hangulatú játékban, Európa egyik legszebb golfpályáján!


A verseny időpontja: június 22., 9:00 óra.

A helyszíne: Balaton Golf Klub (Balatonudvari, Vászolyi út, 8242).


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés