Abszolút telt ház az Emirates Kupán! (értékeléssel)


Gyönyörű nap, szuper greenek, izgalmas verseny
 
Különleges versennyel jelentkezett a zirci Forest Hills Golf Club. A hétvége vasárnapján rendezték a világszerte ismert légitársaság által szponzorált golfkupa első fordulóját. A névadó szponzor révén értékes díjazásban részesültek a legjobbak. Bozó Ádám, a klub vezető pro-ja rövid beszámolót adott a Hungarian Golf Magazinnak.

„A minőségi szórakozás garantált volt, ugyanis a játékosok, az Emirates légitársaság és a Forest Hills neve garantálták a sikert. A versenyen nagyszerű hangulat uralkodott és a magas részvétel ellenére sem volt fennakadás, minden flottul zajlott. Emellett a résztvevők visszajelzései alapján a pálya is remek állapotú, amely a greenkeeperek munkáját dicséri.


 
A versenyt nagyszerű játékkal Lengyel Armand nyerte, így ő emelhette magasba az abszolút győztesnek járó kupát. A szokásokhoz híven a bruttó első mellett nettóban is díjazták a legjobbakat. A nőknél Mag Judit, Kaincz Katalin, Pogány Éve végzett az első három helyen, míg a férfiaknál Csizmadia Ákos, Sebők Imre, Kürti Péter lett a sorrend. Nagy tapsot érdemel dr. Szabó Tamás, aki élete első versenyén nagyszerű teljesítményt nyújtott, emiatt különdíjban részesült. A szenioroknál pedig Klézli Ferenc végzett az élen, Horváth Bélát és Bözöri Imrét megelőzve.
 
A leghosszabb ütést Lengyel Lilla és Vargha András tudhatja magáénak, míg legközelebb a zászlóhoz Bakacs Józsefné ütött.   
 
Külön kiemelendő, hogy a verseny várólistás volt, a következő fordulóra (augusztus 3, szombat) érdemes mielőbb jelentkezni. Ne feledjétek, jövő héten pedig jön a Pappas Kupa. Köszönjük mindenkinek a részvételt!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés